iunie
26
2020

Direcția Învățământ, Tineret și Sport Briceni face apel la toți care pot să doneze un laptop, un calculator sau o tabletă

Adresarea Şefului Direcției Învățământ, Tineret și Sport Briceni

Stimați consilieri raionali și locali, primari,

agenți economici, părinți, parteneri educaționali!

În condițiile de azi, pe timp de pandemie, sistemul educațional a fost nevoit să găsească soluții alternative lecțiilor din clase – instruire la distanță. A fost o provocare, dar ne-am isprăvit, am făcut față. În același timp ne-am confruntat cu o problemă – nu toți elevi și pedagogi dețin tehnica de calcul.

Direcția Învățământ, Tineret și Sport Briceni s-a alăturat campaniei naționale, lansată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării – “Donează un computer pentru educație”. Prin această campanie dorim să contribuim la crearea condițiilor pentru elevi și profesori: dotarea școlilor cu calculatoare și conectarea la internet.

Ne adresăm doritorilor, campaniilor, persoanelor fizice care au posibilitatea de a dona elevilor şi profesorilor tehnica de calcul. Facem apel la toți care pot să doneze un laptop, un calculator, o tabletă.

Vă îndemnăm să faceți o donație pentru a facilita procesul de instruire a unui elev sau unui cadru didactic. Dorim să ne asigurăm ca până în toamnă toți profesorii și elevii vor dispune de un calculator sau o tabletă.

Optăm pentru transparență în această campanie.

Doritorii pot să se adreseze la DÎTS Briceni.

Tel. 024722668, 024724728.

 

Cu stimă şi respect, Știrbu Vitalie, șeful DÎTS Briceni