aprilie
04
2018

Promovarea imaginii instituției

Pentru promovarea imaginii instituției și pentru atragerea elevilor pentru clasa a X-a de liceu  astăzi, 04 aprilie curent Liceul Teoretic Tețcani a organizat întâlnirea elevilor claselor a IX-a din gimnaziul Bogdănești, gimnaziul Slobozia Șirăuți și gimnaziul Lipcani cu elevii și cadrele didactice din Liceul Teoretic Tețcani.

Prezent la întâlnire dl Știrbu Vitalie, șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport  Briceni, a menționat avantajele și necesitatea continuării studiilor liceale, și mai ales posibilitățile de a le obține aici, în raion, aproape de casă. Totodată, șeful Direcției a menționat că examenele de BAC nu mai sunt privite de elevi și părinți ca o „sperietoare” iar Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova întreprinde toate măsurile ca subiectele să fie accesibile, în corespundere cu Curricula la disciplină și programele de pregătire către examene.

Președintele Raionului Briceni, dl Gnatiuc Mihail, susține dezvoltarea și promovarea învățământului liceal în raion și a transmis un mesaj de încurajare pentru viitorii liceeni, de asemenea le-a transmis sincere urări cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Administrația Liceului Teoretic Tețcani a prezentat elevilor și părinților participanți  oportunitățile ce le oferă instituția, au organizat excursie prin sălile de clasă. Elevii, părinții, profesorii din localitățile susnumite au asistat la activitatea extracurriculară „Звенят колокольные звоны” și un meci amical de baschet dintre elevii gimnaziului Bogdănești și elevii Liceului Teoretic Tețcani.